Faillissement Drukkerij Stimuka BV

Door de aanhoudende recessie en de prijsdruk in de grafische industrie is gebleken dat voor Drukkerij Stimuka, haar klanten en haar medewerkers geen gezonde bedrijfsvoering meer mogelijk was. Het zelf aanvragen van een faillissement was helaas onvermijdelijk, hetgeen op 17 augustus 2010 dan ook is verleend.

Mede geïnspireerd door de vele steunbetuigingen van zowel klanten als leveranciers zijn wij echter vol enthousiasme een nieuw bedrijf gestart, G3M Grafisch & Multimedia Management. Gericht op het ontzorgen van u als klant op het gebied van inkoop van grafische en aanverwante producties.
Geen eigen productie meer, maar wel een uitgebreid en betrouwbaar netwerk van partners binnen de grafische branche, waarmee wij al jarenlang een goede en prettige  samenwerking hebben opgebouwd. Hierdoor kunnen wij alle druk- en productietechnieken aanbieden en daarmee de meest optimale oplossing voor uw drukwerkvraag. Wij verkopen geen ‘nee’, maar bieden wel altijd service en kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijsstelling …. dit zoals u van ons gewend was.

Samen hebben wij bijna 100 jaar ervaring in de grafische branche en zijn wij gespecialiseerd in vormgeving/opmaak, productie en logistiek van drukwerk. Wij spreken de taal van grafische vakmensen en kunnen daardoor uw vraag deskundig vertalen naar onze leveranciers. Het beheer van uw bestanden en indien gewenst ook uw voorraad is bij ons in vertrouwde handen, ook als een drukkerij failliet mocht gaan.

Een nieuw bedrijf met een vertrouwde gezichten. Wij willen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden van G3M Grafisch & Multimedia Management verder toelichten. 

G3M Logo

 
Algemeen
Het vervaardigen van drukwerk is ons al ruim 50 jaar toevertrouwd.

Niet voor niets werken we voor grote opdrachtgevers zoals onder andere KPN, TNT en (semi)-overheidsinstellingen.

Met vakmanschap, tact en energie beantwoorden we de wensen van onze opdrachtgevers op een heldere, pragmatische manier.

Door een grote betrokkenheid van onze medewerkers kan het kwaliteitsniveau worden gewaarborgd dat bij grafische producties essentieel is.

Goed overleg en een goede advisering van onze opdrachtgevers is vandaag de dag niet meer weg te denken, daarom is onze werkwijze gericht op openheid en duidelijkheid.

Uitbreiding van producten en diensten ligt ook in deze gedachtegang, vandaar niet alleen Drukkerij Stimuka maar ook Stimuka Logistiek en Stimuka Communicatie.